viernes, 21 de enero de 2011

LA BONA CASADA. LLIÇÓ SEGONA O DEL "LISTÓN"


Això ho has de fer quan tornis de treballar, al migdia, si arribes abans que ell, encara que jo et recomanaria que et fos impossible arribar a casa al migdia, ja que d'aquesta manera t'estalviaries tot això.. Però si no pots, doncs allà va aquesta lliçoneta, dita també del listónbenàltu:

Listón : Cinta de seda de menos de dos dedos de ancho.
Posa el listón ben altu!

Ai corre, corre que ell és a punt d'arribar. Deixa el fregall amb què rascaves a la tassa del vàter les cagarrutes del teu amoret.. De pressa, va no t'encantis.. que no t'ha de veure així de cap manera. Recorda que ell ha tingut un dia mooolt DUR i que NOMÉS I TAN SOLS ha tractat amb els companys de feina. Bé potser també amb alguna companya... Ha sigut horrible, i s'ha passat tot el matí així, mentre tu l'únic que has fet després de tornar de la teva feina ha estat

-BENEÏDA EMANCIPACIÓ DE LA DONA-

  escombrar, treure la pols, posar la rentadora, estendre la roba, plegar-la, desar-la, fregar la cuina i els vàters, fregar el terra, anar a comprar, desar-ho tot ben desat als armariets i a la nevera; cosir aquella vora, començar a preparar el dinarrr, regar les quatre plantones... i quaranta cosestes més sense importància..
ai vagaaaaaaaaaa, corre , corre
LUCE HERMOSA

posa't ben guapa, abans que ell arribi i quan ja estiguis amb els guants i el liston posat, ben alt,
ajeu-te i fes unes respiracions  de ioga, concnetra't perquè ell te trobi fresca com una rosa...
si no
sempre pots optar per fer com la Matagatos i posar el cap dins de la nevera, exactament al congelador, uns minuts perquè se t'estiri la pell.
I ai! és que QUEDA DIVINA!!! Fins i tot el cervell queda com més tensat!!

I això és tot per 'vui, estimades....
Amb tot el meu amor...

Miss Flipy

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.