viernes, 14 de enero de 2011

COM SER UNA BONA ESPOSA ..introducció

De la mateixa manera que un vas va a una lleixa, o un llençol a l'armari, la bona esposa sempre sap quin és el seu lloc; mentre que la mala esposa es pensa que tots els llocs són seus i que la casa és una comuna habitada per dos.

La bona esposa es preocupa de saber quins són els somnis del seu marit - qüestió bàsicament assequible per totes i gens misteriosa, ja que són somnis arquetípics del gènere cultural mascle-; la mala esposa, en canvi, vol innovar i fer canvis, i destruir la tradició, i  crea confusió i genera depressions, i fins i tot algun suïcidi, en el mascle.


Estimades,

per tal d'ajudar-vos avui inicio aquesta sèrie d'entreguetes ( que aniré alternant amb els casos que m'envieu), en les quals us aniré explicant com ser una bona esposa, tot i que sóc conscient que també us pot servir a l'inrevés, per tal de deixar de ser-ho.
Ja sabeu totes - o gairebé totes-, que quan volem deixar un home ens enfrontem a un Orgull de tres parells de nassos, un orgull transoceànic que buscara venjar-se com si es tractés d'una potència mundial en perill continu. Sabem, per tant, que ens ho posarà molt difícil.
Perxò algunes de nosaltres, les més intel.ligents o les més nafrades, ja sabem que deixar un home porta mols problemes col.laterals i molèsties afegides; per la qual cosa hem après a buscar els camins per tal de no haver de ser nosaltres qui el deixi i induir-lo sense que se n'adoni  que ens deixi ell. Una manipulació necessària i sense malícia que haurem de dur a terme per evitar-nos mals majors. D'aquesta manera l'home creurà que ens ha endinyat una potada al sacre, se n'anirà tan feliç com si ens hagués inutilitzat, i marxarà amb la cua dreta, amb tota l'autoestima mascle erecta, talment un gat orgullós pel camí de la tarda. I nosaltres quedarem tranquil.les, satisfetes, i sense ningú que ens molesti o ens vigili si volem anar a caçar rates (.. el món n'està tan ple...)  o si ens arriba un nou gat.

Comencem doncs amb les petites lliçons per sobreviure, estimades.

Sempre vostra.

Missis Flipy

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.