jueves, 30 de diciembre de 2010

EL CAS DEL MALTRACTADOR QUE ES FEIA PASSAR PER HOME MALTRACTAT

"Estimada Miss Flipy,

sóc una dona ja madura i des de fa poc he passat a engreixar les llistes de dones maltractades psicològicament, que gairebé encatifen ja el país.
L'escric perquè en el meu cas, la meva ex-parella, no només és un maltractador. És quelcom molt pitjor, allò que s'anomena un ésser incapaç de sentir els patiments dels altres, una d'aquestes persones que no tenen emocions davant del dolor, sinó que només ho fan veure. És un tan gran manipulador que, encara que des que el vaig deixar he passat d'ell com de la tinya i no li he contestat a una sola de les cartes o trucades, ell encara  fa veure que jo l'aconsegueixo i es presenta davant dels altres com un home maltractat. La seva gran intel.ligència exempta de tota ètica i manipuladora d'alt nivell, juntament amb la seva, en diré" subnormalitat emocional i empàtica", el converteixen en un ésser altament perillós, ja que és un depredador de la mateixa espècie, un home que gaudeix destruint la dona que té a la vora, com ja va fer amb la seva esposa, abans que amb mi ( i a saber amb quantes més).
El cas, Miss Flipy, és que ell ara es dedica a intoxicar gent del meu entorn perquè es pensin que és ell el maltractat i la bona persona....."

(Tresa Canela de Barcelona)
Estimada Tresa,

a tu t'ha de donar igual el que faci aquest home, el que digui o a qui manipuli. Els altres per ells faran. No sé si ja saps que en uns estudis cerebrals que s'han realitzat usant persones sense emocions empàtiques ( o sigui depredadors insensibles) i persones normals, s'han vist uns resultats molt aclaridors. L'experiment consistia a nar fent escàners cerebrals gràcies a uns electrodes estratègicament col.locats al crani, mentre se'ls mostrava diferents imatges, com per exemple un nadó, un prat, una dona esquarterada, una flor , un be agonitzant., una cuina amb una àvia, una dona dilapidada,, les ,persones primeres, o sigui els sense emocions empàtiques, no mostraven cap canvi en l'escorça cerebral, quan veien una imatge o una altra ja que els impactava igual una cosa que una altra. És a dir: eren insensibles al dolor.
En el cas del teu ex ens trobem amb una persona similar, però amb una gran capacitat per fer veure que té emocions, per fer teatre davant dels altres. Només de pensar-hi em sembla un ésser repugnant.
Alegra't d'haver-lo fet fora de la teva vida. Talment haguessis fet fora un virus letal, d'aquells que entren sense fer soroll, doncs aquests éssers s'hi assemblen.
Ell continuarà enganyant els dèbils d'esperit mentrestant. No dóna per més. tu, ni cas.

Abraçada, sort i endavant Tresa!

Miss Flipy



1 comentario:

  1. T'he descobert... i ho saps

    Aquesta és la millor frase que es pot dir a un depredador semblant.

    Gràcies Missis Flipy

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.