jueves, 20 de enero de 2011

EL MISTERIÓS I ESTRANY CAS DE L'ALÈ DE LA GOSSA

" i així va ser, l'animal de sobte va començar a fer una mala olor nauseabunda, tremenda, vomítiva.. sobretot les peülles i la boca, però també la pell.  La boca, el principal.Jo me mirava l'animal i pensava quin misteri més estrany, ja que mai, en dotze anys,  havia pudit així. La rentava amb sabons secs, la pentinava, li tirava colònies i li rentava la boca amb una poció antialè i amb un raspallet... endebades... cada cop pudia més fort. De fet, l'olor va ser el començament de la discussió que em va portar a deixar el Raimon.
Ara fa uns dies, però, vaig pensar que des que havíem deixat el Raimon i marxat de la casa, la gossa no havia pudit mai més. I és que Missis Flipy, és el que és més estrany, no ha fet més mala olor..."
Una sagitari.


L'alè paranormal de la gossa....avistat per una petita audiència de burgesos ciutadans.


Estimada sagitari,


aquest fet narrat és veritablement paranormal. És com si la teva gossa, atiés les seves glàndules sudorìpares per tal de provocar la discussió que t'alliberés del jou que et tenia lligada. Aquest animal teu és com el passaport que t'ha permès sortir del lloc on no has de tornar.
De fet mira que en sabem ben poc dels fets del món humà,  però del món que no és humà, encara en sabem menys: no en sabem practicament res.
Ara tu, vist el vist, cuida-la com si fos or, que ho és.
I vigila si put.. és un senyal, un mal averany... no en dubtis.

Màgicament, fins la propera.

Missis Flipy


1 comentario:

  1. No en feu massa difusió d'aquest gos perquè més d'una te'l voldrà comprar!

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.