lunes, 17 de enero de 2011

EL CAS DE L'HOME QUE ESBORRAVA EL SEU RASTRE D'INTERNET

"així aquell imbècil que havia deixat ara es dedicava a esborrar el seu rastre dels buscadors d'internet, com si en lloc de ser el mitjamerda que era, fos algú realment important.. Aquell tros de cregut, que no valia ni una penca de bacallà resseca,  no se n'adonava que a mi tant se'm fotia si lligava amb una peixatera o amb una princesa real, o si anava a tres trobades de singles o de pintingles.. jo l'únic que volia era no tenir-lo per a res en la meva vida..
Li he de dir que ja abans havia fet el mateix amb la seva dona, a la qual havia deixat suposadament per estar amb mi, encara que  jo crec que l'havia deixada perquè devia estar ja tan desfeta, vull dir que ell l'havia maltractat i destruït com a indivídua tant, que no quedaria res per a desfer o destruir, només la carcassa que alguns anomenen vida; o sigui que ja no es devia poder divertir destruint-la... doncs amb ella, també s'havia preocupat de fer que no el pogués trobar per la internet..
quin idiota tan gran, el trobava sempre que volia, aquest tros de quòniam..
Així i tot, Missis Flipy, tornant al cas; no deixava de ser sorprenent que tingués tanta cura a esborrar tot el seu rastre.. Només els assassins o els malfactors o els qui van per sota de la llei prenien tantes precaucions.. que jo sabés...Per què ho faria Missis Flipy? Potser vostè em podria il.luminar..."

Mimí

Mimí bonica,

per què vols explicar-t'ho tot.. i què més et dóna el que pretengui o no un home de qui tres psicòlegs diferents, l'un pertanyent al centre d'atenció a la dona, segons em dius, han diagnosticat com un maltractador?? Els éssers així volen tenir tot el seu entorn controlat i segur.. Perxò fa tots aquests moviments.
El cas Mimi és que de vegades val més no tenir totes les respostes a preguntes que ja ni ens van ni ens vénen a la nostra vida. I més quan tu has tingut la gran sort de sortir gairebé il.lesa d'un depredador tan sibil.lí.
La major part de dones que han conviscut amb un depredador igual, no en surten il.leses..No cal tenir resposta per a tot. Ni pregunta.

Viu i gaudeix i no vulguis explicar-te res més de tot això.

La curiositat quan no mata el gat, l'immobilitza...

Sempre teva

Missis Flipy

3 comentarios:

  1. Benvolgut amics,

    us faig sabeer que els comentaris desquiciats seran esborrats sense ni llegir tan sols..
    Salut i alegria

    I pau a l'esperit i serenitat al cor... :))

    Mis Flipy

    Sapigueu els necessitats que disposem d'una terapeuta d'ajuda. ( en sèrio)

    ResponderEliminar
  2. Este Mimi
    k sempre ho devia controlar tot i ara li fot que sigui ell lo controlat.
    Jo n'hi vai coneixer un d'igualet.

    Pilar

    ResponderEliminar
  3. Quina mala peça. Un home dolent, sens dubte Mimi, allò que anomenem (amb perdó Missis Flipy) un FDP...


    Ramon

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.