miércoles, 23 de febrero de 2011

EL CAS DE L'HOME DEL XAT QUE NO VOLIA SER INFIDEL

"Me té farta, farta, Missis Flipy.. Se passa tot lo puto dia xatejant amb mi, llençant-me pulles i fotent-me calenta, i calentant-se ell, en definitiva. I clar, després me diu que ell és fidel!! I jo me pregunto: què trons és ser fidel?¿Ser fidel és no fotre un polvo i passar-se tot el dia parlant, somiant ,escalfant i pensant en una altra?? I nar-me dient que està enamorat de mi i que bli i que bla i que ell mai ha anat amb cap d'altra dona, que només han sigut ruqueries el que ha tingut, res sèrio ni fixe... Quin restret morbós! I així anem perdent el temps, Missis, que si no fos perquè ara no en tinc cap altre en vista que em faci una mica el pes, ja l'hagués engegat a can pistraus o a fregir mones ( Pobres mones).. N'estic tan farta! ¿És que no puc trobar un maleït home normal?"

Patrícia de Deltebre

Estimada Deltebrenca,

Ja creix l'arròs per Deltebre? Beneït arròs que mai falla.
Però anant al peliagut cas, ai Patrícia!, molts homes són així, fantasiegen amb possibles i sucoses ( en sentit ben vaginal, aquest sucoses) infidelitats, es passen a la millor set anys o vint de la seva vida pensant en una altra dona, enamorats, o calents o obsedits o distrets, però li claven a la dona legal!
D'altres usen aquestos arguments per fer confiar a la propera parella sexual, sense haver de tenir després responsabilitats, eludint obligacions i, el que és més bo, carregant de culpes a la parella lliure, que és qui de fet no en té cap de responsabilitat ni de culpa.
Si a aquest marro cultural i patriarcal li sumem l'arquetipus de la dona que roba marits ( més d'una ja t'ho asseguro estaria encantada que li robessin!!).. ets la perdedora abans de començar a jugar senyoreta de les terres del Sud.

Busca-te'n un altre, que aquest sembla un cagamandúrries que passa el temps, i recorda: tot home casat és un perill per a les dones que ha estat retirat de la via pública.

I vés a airejar-te amb mestrals i altres vents de la teva terra riuenca i muntanyosa que te convé desestressar el fetge.


Home casat, retirat de la via pública, i que no vol ser infidel, parlant sense més intencions que comunicar-se, a la barra del bar d'un tren .

Sempre teva

Missis Flipy

1 comentario:

  1. Missis Flipy, tinc una pregunta fonamental, que m'agradaria que m'ajudés a resoldre: per què les dones sempre s'encaparren amb els més capullos? Gràcies d'antuvi.




    Ed

    ResponderEliminar

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.