domingo, 3 de abril de 2011

"EL CAS DE LA DONA QUE HAVIA VISCUT 22 ANYS SOLA"


Ens vam casar fa dos anys i escaig...

"A veure si m'ho expliqueu això: després de viure 22 anys sola, ensopego amb un britànic que m'ho sap vendre tot tant bé, que em dic a mi mateixa (plena de dubtes, ésclar): ostres, ja et tocava!!!
I una m... hem viscut tres anys i mig junts,... cosa a la qual vaig accedir -burra de mi!- perquè jo volia un assenyat apart together, i més a aquestes alçades. Ens vam casar fa dos anys i escaig, i jo me'n vaig anar a finals de setembre perquè -mai millor dit- parlavem dos idiomes diferents. Me'n vaig anar jo i em penso que ho vaig fer per sobreviure... però, jo resulta que encara no me'l puc treure del cor tot i que la raó em diu: quina sort que has fet de no allargar-ho més...
I ell em diu que ja m'ha deixat d'estimar. És la natura que és idiota, o som nosaltres que no tenim el cap prou ben amoblat? Què me'n dius Missis Flipy de tot plegat? "
Aimia

Estimada,
    Que la natura és idiota, Aimia meva, sembla un fet cada cop més demostrat, sobretot quan recordem que l'home és fill de la natura, i per tant idiota de procedència. ( Dit això, malgrat l'opinió del nostre bon amic que n'està en contra).
  Però anem per matèria: el teu cas no és gens usual.
  El més normal és que l'abandonat quedi donant voltes al cap, fins que la força de l'impuls decreix i llavors ja dóna voltes a l'oblit.. però que et doni voltes al cor, benvolguda, ho trobo realment fascinant. És un cas màgic. Veuràs:
   Alguns homes són aixi d'insidiosos i quan ja se'ls ha fet fora de la vida de la dona que estimen, quan ja l'han odiat, matat i enterrat en el record, i ells ( i la seva cueta)han endegat una nova vida, envien una de les seves fantasmes a rondar el cor de la dona que els va trair i deixar. Per així reternir-la immobilitzada en un no-temps fins que el gel del moment la crema i ella creu que aquella escalfor és amor, quan és màgia negra.  És la seva venjança. Però anem a la cosa pràctica!

... quan és màgia negra...


  Per desfer aquest nus has de banyar-te en aigua amb sal i vinagre de poma tres vegades a la setmana. Si no et fa prou efecte posa't davant de mirall i comença a insultar-lo com si realment fos ell, no t'estalviïs paraulotes ni cares lletges i pensa en tots els somnis que et va aixafar, veuràs  que -quan més grosses les diguis-  la imatge del fantasma es projecta en l'espill...i després desapareix.

Et.. le Voilà!

Sempre teva

Missis Flipy